Kaen Yakiniku - Ginza Branch
Yakiniku er en stil af japansk madlavning af bide mellemstore kød og grøntsager, fisk eller skaldyr på griddles over flammen træ af forkullede ved tørdestillation??. Kaen er en af de bedste måltider i løbet af vores tur i Tokyo.
Forårsløg og tara sauce
deres underskrift tofu gryde
Vores Yakiniku sæt -, der består af smør, fisk, søøre, muslinger, svinekød, hummer, søs Urchin, ALASKAN krabbe kløer, tun i skewers og sorterede grøntsager
Krabbe kløer angreb!
Kammusling med smeltet smør og forårsløg
Hummer og friske søøre
Den marineret svinekød er fantastisk det er de japanske 'sorte svin' kød
Men sauce forårsagede en mindre brand hehe
Hummer hovedet miso suppe
Hotpot ris
Kaen har mange afdelinger, men køen er sindssyg derfor reservation er stærkt anbefalet.
The End.
Signing off,
Ketchup Queen