søndag den 30. november 2008

Besøg i Tokyo: Ginza? ?��

Kaen Yakiniku - Ginza Branch
Yakiniku er en stil af japansk madlavning af bide mellemstore kød og grøntsager, fisk eller skaldyr på griddles over flammen træ af forkullede ved tørdestillation??. Kaen er en af de bedste måltider i løbet af vores tur i Tokyo.
 Forårsløg og tara sauce

 deres underskrift tofu gryde


 Vores Yakiniku sæt -, der består af smør, fisk, søøre, muslinger, svinekød, hummer, søs Urchin, ALASKAN krabbe kløer, tun i skewers og sorterede grøntsager


 Krabbe kløer angreb!

Kammusling med smeltet smør og forårsløg
 Hummer og friske søøre


 Den marineret svinekød er fantastisk det er de japanske 'sorte svin' kød
 Men sauce forårsagede en mindre brand hehe
 Hummer hovedet miso suppe
 Hotpot ris

Kaen har mange afdelinger, men køen er sindssyg derfor reservation er stærkt anbefalet.

The End.



Signing off,
Ketchup Queen